Bedrijfsprofiel Misco Solutions

Misco Solutions ondersteunt bedrijven en instellingen met het realiseren van een flexibele ICT-infrastructuur op basis van innovatieve en bewezen technologieën en diensten. Vanuit onze hoofdvestiging in Amstelveen en onze logistieke locatie in Bodegraven leveren wij al meer dan 35 jaar hardware, software en hoogwaardige dienstverlening aan klanten in zowel binnen- als buitenland.

Missie

Wij leveren flexibele ICT-infrastructuren op basis van innovatieve en bewezen technologieën. Hiermee kunnen onze klanten maximaal rendement uit hun ICT-infrastructuur halen. Wij bouwen en onderhouden succesvol langdurige relaties met onze klanten door de juiste mix van producten en diensten en een pro-actieve instelling. Onze oplossingen waarborgen de continuïteit van uw organisatie en zorgen dat u uw investeringen op ICT-gebied optimaal benut.

ICT Dienstverlener van het Rijk

Misco Solutions is dé ICT-dienstverlener van de Rijksoverheid (zie onze klantencase van het Ministerie van Defensie). Wij ontwikkelen op maat gemaakte proposities voor zowel centrale en decentrale overheid als onderwijsinstellingen en gezondheidszorg. Door jarenlange ervaring beschikken wij over de kennis en expertise om de ICT-infrastructuur van overheidsinstellingen efficiënt en optimaal in te richten.

Kwaliteit en milieu volgens strenge normen

Onze organisatie is ISO9001:2008 gecertificeerd, waardoor wij kwalitatief hoogwaardige dienstverlening garanderen. Daarnaast bieden wij een hoog ISO27001 gecertificeerd beveiligingsniveau en is ons Service Management systeem conform ISO20000 standaarden ingericht. Een extern bureau evalueert periodiek onze ISO certificeringen voor een externe waarborging van onze standaarden.

Wij benaderen de levering en het beheer van de ICT-infrastructuur op een milieuvriendelijke wijze. Misco Solutions kent als ICT-dienstverlener (en niet-producent) een ISO14001 gebaseerd milieu-managementsysteem om de milieubelasting te beheren en terug te dringen in alle lifecycle fasen (ontwerp, gebruik, levensduur verlenging, hergebruik/refurbishment en recycling). Ons beleid garandeert u een zorgvuldige verwijdering en hergebruik van ICT-producten. Misco Solutions werkt volgens de modernste methoden en hanteert de strengste normen op dit gebied.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Door voor Misco Solutions te kiezen maakt u een verantwoorde keuze. Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voor de effecten van onze bedrijfsactiviteiten op klanten, werknemers, leveranciers en het milieu serieus. MVO is een integraal onderdeel binnen de strategie, systemen, werkwijze en processen van onze organisatie. Uitgangspunt voor ons beleid is de ISO26000 richtlijn voor Maatschappelijke Verantwoordelijkheid van Organisaties. Onze aansluiting bij FIRA zorgt voor een externe en onafhankelijke toetsing op dit gebied.