Over Misco Solutions

Een tweede plaats is voor ons geen optie, wij willen winnen. Geldt dat ook voor u? Dan bent u bij Misco Solutions aan het juiste adres. Wij helpen u maximaal te scoren met een flexibele ICT-infrastructuur op basis van innovatieve en bewezen technologieën en diensten. Wij bieden u advies, levering, implementatie, beheer en onderhoud. Onze oplossingen hebben een meetbaar toegevoegde waarde met als doel de continuïteit van uw organisatie te waarborgen en uw investeringen op ICT-gebied optimaal te benutten.
Door onze jarenlange ervaring en ons internationale karakter hebben wij een schat aan kennis en expertise voor u in huis. Vanuit onze hoofdvestiging in Amstelveen en onze logistieke locatie in Bodegraven leveren wij al meer dan 35 jaar hoogwaardige ICT-producten en dienstverlening aan zowel bedrijven als overheidsinstellingen.

Uw wensen zijn onze drijfveer. Als ICT-specialist maken wij het verschil voor uw organisatie. Dat doen wij door de lat zo hoog mogelijk te leggen, want alleen het beste is goed genoeg voor u. Onze erkende accreditaties bij zowel fabrikanten als certificerende instellingen garanderen u hierbij dat deskundigheid en praktische vakkennis bij ons gewaarborgd zijn. Samen met u vormen wij graag een winning team!