Desktopvirtualisatie

Een veranderende omgeving vraagt om een andere manier van werken. Het veranderen van de manier van werken en het herinrichten van de werkplekomgeving kan vragen oproepen. Heeft u zichzelf één of meerdere vragen van onderstaande vragen gesteld?

  • Bent u op zoek naar een efficiëntere en veilige inrichting van uw werkplekinfrastructuur tegen lagere beheerkosten maar met verbeterde dienstverlening aan de eindgebruikers?
  • Wilt u dat uw medewerkers met elk type device altijd en overal toegang tot hun persoonlijke desktop hebben?
  • Bent u bezig met technologische vernieuwing, wilt u migreren, gaat u verhuizen, fuseren of heeft u andere plannen met ingrijpende gevolgen voor uw bestaande werkplekinfrastructuur?
  • Wil u uw bedrijfsgegevens 100% beveiligen?

Dan is desktopvirtualisatie wellicht iets voor u!

 

Any device, anytime, anywhere

Met desktopvirtualisatie (VDI) biedt u uw medewerkers volledige werkplekken vanuit één locatie. Besturingssysteem, applicaties en gebruikersprofielen worden niet langer op het fysieke werkstation geïnstalleerd, maar staan op een centrale server waarop uw medewerkers inloggen. Uw medewerkers ervaren de virtuele werkplek als hun eigen unieke omgeving met behoud van alle persoonlijke instellingen, mogelijkheden en eigenschappen. Ongeacht plaats en tijdstip kan worden ingelogd met elk type device, of dat nu een PC, laptop, thin client of PDA is. Zo wordt in maximale flexibiliteit van uw medewerkers voorzien en komen thuiswerken, het kantoor als meetingplace en maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen handbereik.

 

Tot 40% kostenbesparing met desktopvirtualisatie

Beheer en hosting van de werkplekken vindt centraal vanuit het datacenter plaats. Hierdoor kunt u tot wel 40% op uw beheerkosten besparen. Niet alleen het inrichten en updaten van individuele werkplekken, maar ook het centraal uitrollen van applicaties wordt eenvoudiger. Zo wordt de migratie naar uw nieuwe operatingsysteem een stuk gemakkelijker. Bovendien hoeft u met desktopvirtualisatie minder te investeren in de werkplekken van uw medewerkers en kan er gewerkt worden met goedkopere devices (thin clients). Zo kunt u met een optimale opstelling van uw werkplekinfrastructuur maximaal scoren.

 

Waarom Misco Solutions?

De eisen die u aan uw steeds complexere ICT-infrastructuur stelt op het gebied van flexibiliteit, beheer, beschikbaarheid, betrouwbaarheid en veiligheid, worden steeds hoger. Tegelijkertijd wilt u een kostenbesparing realiseren. Misco Solutions biedt u in samenwerking met Citrix de oplossing met desktopvirtualisatie. Misco Solutions is deelnemer in het V-Alliance partnerprogramma, een initiatief van Citrix, Microsoft en HP. Dit maakt Misco Solutions de aangewezen partij om u naar een optimale werkplekinfrastructuur en maximaal bedrijfsrendement te coachen.

Wilt u weten of uw organisatie nog beter kan scoren met desktopvirtualisatie? Misco Solutions biedt u de mogelijkheid om de haalbaarheid en de kostenbesparing van desktopvirtualisatie met behoud van uw bestaande of met nieuwe hardware te evalueren met:

 

Proof of Technology (POT)

U krijgt een live demonstratie van de techniek. In ons Innovation Center kunt u zelf ervaren hoe de technische virtualisatie oplossingen werken.

 

Proof of Concept (POC)

Tegen een aantrekkelijk tarief implementeren wij een beperkte virtualisatieoplossing in uw eigen omgeving. Naast de consultancy en installatie van de testopstelling maakt een uitgebreide rapportage over het functioneren en de haalbaarheid van desktop virtualisatie in uw organisatie deel uit van dit concept.

Ik ben geinteresseerd

neem contact met mij op!