Virtualisatie oplossingen

Virtualisatie is een actueel thema op het gebied van ICT-infrastructuren. Logischerwijs zijn servervirtualisatie, desktopvirtualisatie en de applicatievirtualisatie bij Misco Solutions belangrijke thema’s waarin wij onszelf continue ontwikkelen.

Eén van de belangrijkste eisen vanuit de business aan de ICT-infrastructuur is flexibiliteit. De ICT-infrastructuur moet snel nieuwe toepassingen kunnen deployen en zich kunnen aanpassen aan de dynamiek van de business. Minder capaciteit in rustige tijden en veel performance en diskruimte in piektijden. En dit alles tegen lage kosten.

Virtualisatie van uw server en storage systemen zorgt ervoor dat u snel een nieuwe server voor een nieuwe applicatie kunt activeren of extra verwerkingscapaciteit kunt toevoegen aan bepaalde ICT-processen in drukke tijden. De benutting van uw ICT-resources verbetert tot wel 60%. Het terugdringen van het aantal fysieke servers omwille van stroomverbruik, warmteafgifte en ruimte is een bijkomend voordeel. Het beheer van uw server en storage omgeving wordt veel eenvoudiger, uw ongeplande downtijd wordt geminimaliseerd.

Misco Solutions adviseert u graag over de mogelijkheden van de toe te passen virtualisatie oplossingen. Wij hebben voor u een Virtualisatie Scan ontwikkeld die u snel inzicht geeft in de mogelijkheden en voordelen van virtualisatie in uw ICT-omgeving.

Ik ben geinteresseerd

neem contact met mij op!