IT procurement

Omdat inkopen teamwork is!

U bestelt regelmatig ICT-producten en daarbij behorende diensten. Om de inkoopkosten in de hand te houden, is het van belang dat u inzicht heeft in dit proces. Lifecycle Online is de uitgebreide productcatalogus van Misco Solutions, waarmee u grip krijgt op uw totale IT procurement proces, van bestelaanvraag tot levering.

Geen gewone webshop

Lifecycle Online is geen gewone webshop met een standaard assortiment. Het is een unieke
e-Business oplossing die volledig afgestemd kan worden op uw specifieke inkoopwensen. In
tegenstelling tot standaard webshops kent Lifecycle Online hiertoe ongekend veel mogelijkheden.Zo kan de oplossing zodanig ingericht worden dat in het bestelproces standaard rekening gehouden wordt met:

  • gebruikersrechten (wie mogen de catalogus alleen raadplegen en wie mogen ook daadwerkelijk bestellen?)
  • bepaalde autorisatiebevoegdheden (wie mag een order goedkeuren?)
  • financiële grenzen (vanaf welk bedrag moet een order goedgekeurd worden?)
  • afleverprocedures

Klantspecifiek assortiment

Met Lifecycle Online is het mogelijk om een specifiek kernassortiment samen te stellen, dat uw medewerkers te zien krijgen wanneer ze de online catalogus raadplegen. Op deze manier vereenvoudigt de oplossing het bestelproces. Zo kan ervoor gekozen worden om alleen producten van een bepaald merk te laten zien of een shortlist van systemen voor een bepaalde gebruikersgroep of vestiging. Ook is het mogelijk om bepaalde artikelbundels samen te stellen, zoals een werkplek bestaande uit diverse (standaard) onderdelen. Bij alle producten en artikelbundels staan de overeengekomen, klantspecifi eke afspraken, zoals prijzen en extra diensten, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

IK BEN GEINTERESSEERD

neem contact met mij op!