Datanetwerk

  • Vindt u dat de optimale beveiliging van uw netwerk niet ten koste mag gaan van de flexibiliteit?
  • Wilt u uw medewerkers altijd, overal en met elk type device veilig toegang verlenen tot uw netwerk?
  • Heeft u onvoldoende inzicht in storingen en de performance van uw netwerk?
  • Bent u bezig met technologische vernieuwing, wilt u migreren, gaat u verhuizen, fuseren of heeft u andere plannen met ingrijpende gevolgen voor uw bestaande netwerk?

Grenzen vervagen

Fysieke grenzen vervagen. De manieren waarop mensen met elkaar communiceren veranderen: de plek waar we dit doen, de afstand die we kunnen overbruggen, de mensen waar we mee communiceren. Ook wat we communiceren is niet meer hetzelfde. Informatie en data verplaatsen sneller, vaker en in grotere hoeveelheden.

De grenzen in uw organisatie, zowel op het vlak van uw netwerkinfrastructuur als de communicatie tussen u, uw medewerkers en de omgeving vervagen en veranderen ook. Misschien lijkt het voor de hand liggend dat al deze veranderingen geborgd worden in beleidsvoering. Echter, dit is vaak niet het geval.

Als dit beleid wel aanwezig is, hoe wordt uw organisatie dan beschermd tegen bedreigingen van buitenaf? Hoe zorgt u ervoor dat u en uw medewerkers veilig, draadloos en vanaf iedere plek kunnen werken?

Informatie, medewerkers en infrastructuur: van levensbelang voor uw organisatie

Als uw medewerkers de vitale organen in uw organisatie zijn en de ICT-infrastructuur en netwerken respectievelijk het hart en de levensaderen, hoe zorgt u ervoor dat deze in topconditie blijven en niet verstopt raken door kwaadwillende invloeden van buitenaf?

Bescherming en regulering van uw data-, informatie- en e-mailstromen is een steeds groter wordend vraagstuk nu de hoeveelheid en de inhoud hiervan verandert. Dit vergt ook aanpassingen in het ontwerp en de beveiliging van uw netwerk.

Misco Solutions heeft de ervaring en expertise op het gebied van netwerkinfrastructuren en het inrichten van de beveiliging van uw informatie- en e-mailverkeer.

 

IK BEN GEINTERESSEERD

neem contact met mij op!