ICT-Diensten

Naast onze Direct Solutions biedt Misco Solutions verschillende soorten ICT-diensten. Al onze dienstverlening is erop gericht u maximaal te laten scoren met een flexibele ICT-infrastructuur op basis van innovatieve en bewezen technologieën en diensten. Wij bieden u advies, levering, implementatie, beheer en onderhoud. Onze oplossingen hebben een meetbaar toegevoegde waarde met als doel de continuïteit van uw organisatie te waarborgen en uw investeringen op ICT-gebied optimaal te benutten.

ICT-infrastructuur

Over het begrip en de definitie ICT-infrastructuur wordt vaak afhankelijk van de persoon in de organisatie een andere invulling gegeven. De definitie welke Misco Solutions hanteert is: ICT-infrastructuur: alle automatiseringsmiddelen en en ICT gerelateerde zaken nodig om het geheel samen te laten werken.

Automatiseringsmiddelen zijn vaak fysieke apparaten zoals: desktops, notebooks, printers, servers, netwerkswitches, telefoons, communicatielijnen, etc maar ook software. Onder “zaken nodig” scharen wij de meer softe middelen zoals: beveiliging, beheer, processen en procedures maar zeker niet onbelangrijk de mensen die er mee moeten werken.

Misco Solutions kan u bij bovengenoemde zaken helpen. Of het nu gaat om de aanschaf, installatie, migratie, onderhoud, hergebruik of vernietiging. Voor elk van deze gebieden kunnen wij voor u een passende oplossing adviseren.

Daarnaast kunnen wij u, op basis van een ICT-scan, uitgebreid informeren over de status van uw ICT-landschap en de ICT-infrastructuur waarvan u gebruik maakt. Is deze afdoende of vraagt de toekomst om aanpassingen? Wij kunnen ook enkele eerste aanbevelingen doen om uw omgeving te optimaliseren, eventuele knelpunten op te lossen en een besparing te realiseren. Onze specialisten helpen u graag met dit complexe vraagstuk.

Ook kunt u ons als sparringpartner op het gebied van virtualisatie, consolidatie en cloud raadplegen. Indien gewenst kunnen wij voor u een demonstratie of Proof of Concept verzorgen.

Misco Solutions uw partner voor uw ICT-infrastructuur!