E-procurement

U bestelt regelmatig ICT-producten en daarbij behorende diensten. Om de inkoopkosten in de hand te houden, is het van belang dat u inzicht heeft in dit proces. Lifecycle is de uitgebreide productcatalogus van Misco Solutions, waarmee u grip krijgt op uw totale inkoopproces, van bestelaanvraag tot levering.
Lifecycle is geen gewone webshop met een standaard assortiment. Het is een unieke e-business oplossing die volledig afgestemd kan worden op uw specifieke inkoopwensen. De oplossing kent hiertoe ongekend veel mogelijkheden.

Lifecycle kan zodanig ingericht worden dat in het bestelproces standaard rekening gehouden wordt met:

  • Gebruikersrechten (wie mag de catalogus alleen raadplegen en wie mag ook daadwerkelijk bestellen?)
  • Bepaalde autorisatiebevoegdheden (wie mag een order goedkeuren?)
  • Financiële grenzen (vanaf welk bedrag moet een order goedgekeurd worden?)
  • Afleverprocedures

De eisen die u aan uw inkoopproces stelt worden steeds hoger. U wilt er continu de controle over hebben. Dit lukt alleen als u inzicht hebt in het hele proces. Tegelijkertijd wilt u de inkoopkosten zo laag mogelijk houden. Met Lifecycle van Misco Solutions kan dat. Vanaf dat moment is de inkooporder zichtbaar in Lifecycle en kunt u de status van uw order stap voor stap volgen.

Met deze op maat gesneden inkoopoplossing bieden wij u de mogelijkheid om meer grip te krijgen op uw inkoopproces. Met Lifecycle optimaliseert u uw inkoopproces en verlaagt u de inkoopkosten van uw ICT-producten.